Magdaléna búcsúzott

Magdaléna búcsúzott
Magdaléna búcsúzott

Magdaléna búcsúzott…
Ezúttal már másodszor, és talán most egy időre tényleg. A Pesti Színház meghódítása után a vidéki színhelyeken a sor, hogy befogadják Magdaléna varázslatos alakját, olykor szívszorongató, de sokszor vidám történetét. Helyt adjanak egy magával ragadó zenés estnek, mely eddig már közel 28.000 embernek nyújtott felejthetetlen élményt.
Magdaléna búcsúzott, és búcsúztunk tőle mi is, a színház előterében.

Hiányozni fog. Hiányzik majd az a légkör, a hangulat, mely annyira ellentétes a rock koncertek világával, és talán éppen ezért annyira jól ki is egészíti azt. Magdaléna sokaknak saját álmait szimbolizálta, vagy csak egyszerűen elrepített a mesébe, kiragadott a mindennapok szürke forgatagából. Hiánypótló volt a koncert nélküli őszi-téli időszakban, ám annál sokkal több is volt. Érzelmi töltést adott, és napokra a hatalmába kerített. Könnyeket csalt az arcokra, hogy a következő pillanatban önfeledt nevetéssel ellensúlyozzon mindent. Engedett betekinteni egy fiatal nő életébe, akit eddig csak egy bohókás lánynak ismertünk, de Magdaléna segítségével kinyílhatott előttünk a személye.

Platinalemez átadás
Platinalemez átadás

Köszönünk mindent, köszönjük, hogy ott lehettünk, és megannyiszor átélhettük az izgalmas történeteket! És köszönetünket mi sem fejezheti ki jobban, mint hogy az utolsó előadás végén Joós István, a Magneoton ügyvezető igazgatója átadta Magdinak az est dalaiból készült hanghordozóért járó platinalemezt. És átadta a Tizenegy című önálló albumért járó platina elismerést is. Mert nincs nagyobb köszönet és elismerés, mint a közönség szeretete. Azé a közönségé, aki az est fináléját most is álló vastapssal jutalmazta.

Magdaléna! Sok sikert a vidéki előadásokon, és egyszer majd várunk vissza új történetekkel!

Fotó: Blue Box és Mészáros Diána

2 hozzászólás “Magdaléna búcsúzott” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?