Vírus!

A minap Andi megfertőzött. Jó kis vírusa van, ha Jucc és Peti után én is áldozatul estem. Persze biztosra ment, hisz a vírus hordozó anyagaként Magdit hívta segítségül. Ezen cselekedeténél a bíróság súlyosbító körülményként kellene figyelembe vegye az előre megfontolt szándékot…

Fourier Ahogy ő fogalmaz: Képtelen képleteket alkotva számoltunk és tervezgettünk. Igaza is van! Jó volt kicsit megtornáztatni az agyunkat, feleleveníteni az őskorban, még az István gimi matek tagozatán tanultakat. És mindezt úgy, hogy a matematikától teljesen független szándék bújik meg a háttérben.

Andi  büszke ránk, hogy ennyi okosság van a kis buksinkban, amit hasznosan alkalmazni is tudunk! Mi pedig büszkék vagyunk Andira, hogy ennyi kreatívság szorult belé, mely nem most először mutatkozott meg. És nem utolsó sorban Andi pedig büszke saját magára is, hogy így be tudott zsongatni minket egy kis matekra!

Ez egy ilyen nap. Mindenki büszke mindenkire, miközben kiheverhetetlen vírusfertőzéssel vág neki egy újabb hétvégének. Éljen a Matematika Vírus!

Vélemény, hozzászólás?