Tizenegy

Rúzsa Magdolna – Tizenegy
2012.11.11-től a boltokban

Az elmúlt évek során Rúzsa Magdolna töretlenül igazolta, hogy tehetségét és rendkívüli előadói képességét mind szélesebb körben tudja kamatoztatni. A Megasztár harmadik évadának győzelme után nem darálta be és égette el az a hatalmas fordulatszámú és hevületű folyamatos pörgés, amelybe berobbant, s melynek történéseit – rá jellemező módon – saját bőrén tapasztalta meg. Az átélt élményekből kelt érzelmek és gondolatok dalokba sűrítése a vadonatúj album. Szerelem, szenvedély, bánat, öröm – számtalan intuíció, ami bennünk is él, amelyeket nap, mint nap magunk is megtapasztalunk, csak talán nem merünk belegondolni, kiváltképpen nem merünk mesélni róluk. Rúzsa Magdolna helyettünk is megteszi ezt leheletfinoman szőtt, féltő és óvó gondoskodással sodort fonalára fűzött 11 gyöngyszemben. Cizellált, gyönyörűséges, ám néha gyötrelmes 18 hónapnyi alkotó munka hívta létre a lemezt, melynek zeneszerzői Madarász Gábor, Presser Gábor és egy dalban Rúzsa Magdolna.
A dalszövegek Madarász Gábor, Presser Gábor, Rúzsa Magdolna, valamint Kowalsky és Geszti Péter alkotásai. A lemezfelvételen Rúzsa Magdolna zenekarának tagjai, valamint Presser Gábor működtek közre. A borító Nagy Zoltán művészi munkáját dicséri.

Tizenegy azért, mert 11 munkatársával dolgozik együtt Magdi, mióta a pályán van.
És Tizenegy azért, mert 11 Magdi szerencseszáma.
De Tizenegy azért is, mert 11 dal sorakozik a friss albumon,
melyet 11.11-től bárki hazavihet, újra és újra meghallgathat, átélhet és átérezhet.

Nem kell szégyellni, ha egy-egy dal eltalál és betalál: az új Rúzsa Magdolna lemez bizonyítéka annak, hogy nem olyan rideg és elidegenedett a világ, amely körülvesz bennünket!

Forrás: www.rmfc.hu

Vélemény, hozzászólás?