Tököl

Magdi tegnap Tökölön koncertezett egy városi ünnepség záró rendezvéneként. Ez a koncert volt az idei szezon első rock koncertje, így nagyon szerettünk volna elmenni. Mint kiderült, ez nem is volt olyan egyszerű. A szervezők megijedvén az esetleges nagy érdeklődéstől, az egyébként ingyenes koncert látogatói körét a tököli lakcímmel rendelkező érdeklődőkre korlátozták. A koncertet megelőző napokban mindenki lakcímkártya felmutatásával vehette fel belépő karszalagját. Ez volt az a pont, amikor pár pillanatra kétségbe estünk, mert nagyon nem akartunk lemaradni az év első koncertjéről. Szerencsére végül sikerült karszalagokhoz jutnunk. Köszönjük a segítséget!

Hiányzott már a koncert, rég volt az előző szezon vége. Még akkor is, ha közben folyamatosan műsoron volt és van a Magdaléna Rúzsa, Magdi teltházas színházi előadása. A két koncert teljesen más stílus. A Magdaléna egy mély gondolatokkal bíró, kitárulkozó est gyönyörű zenékkel és dalokkal, míg a rock koncert főleg az önfeledt bulizásról és szórakozásról szól.


Az új koncertszezont Magdi két új dallal köszöntötte repertoárjában. Az egyik a karácsonyi dalként megismert Tárd ki a szíved című, mely koncertre hangszerelve, a karácsonyi hangulatból kiszakítva is nagyon jól mgállja a helyét, talán egy jóval sokrétűbb mondandóval felruházva. A koncerten készült videót megnézheted itt:

A másik csemege az Indián című dal volt, mely teljesen friss és ropogós, éppen csak túl van a rádiós dalpremieren. Meg kell mondjam, a koncert verzió sokkal jobban tetszett. Egy pörgős, bulizós, vidám számról van szó. Nézzétek és hallgassátok:

Videók: GAndhi

Egy hozzászólás “Tököl” bejegyzéshez

  1. Szia. Nagyon jók ezek a videók:) Szeretnék kérni tőled vmit… és az ez lenne(letudnád nekeem irni h milyen volt a koncert??) Nagyon kíváncsii vagyok:D Nagyon imádom Magdiit..:) De sajnos nem tudtam eljutni a koncertre mert nagyon messze van:// lécci írd lee:) Ja és nincs más videód a konciról??:D Köszii előre iis:D

    Ja és nagyon jóó az oldall:D♥

Vélemény, hozzászólás?