Utódok?

Nem, szó sem lehet róla. Pályatársak. Esetleg.

Újra itt a Megasztár, ez már a hatodik széria.
Mióta Rúzsa Magdi megnyerte a Megasztár 3-at, lefutott már két újabb verseny, ahol nem sikerült hozzá hasonlót találni. Továbbra is ő “A” Megasztár. Ezt a státuszát egészen biztosan most sem kell féltenie, viszont az éppen párbaj-fázisánál tartó sorozatban legalább lesznek figyelemre méltó énekes palánták.

Kullai Tímea és Nagy RenátaMár a selejtezők sugárzásakor megállapítottam, hogy bizony Kullai Tímea hangja kedvemre való, és odáig merészkedtem, hogy őt neveztem a győztesnek, pedig akkor még két selejtező teljes mezőnye ismeretlen volt számomra. Tegnap a döntőbe jutott legjobb 24 versenyző párbajozott azért, hogy ki lehet az a 12 szerencsés, aki az élő adásokban megmutathatja magát a közönségnek. Természetesen Timi elnyerte a zsűri bizalmát, így esélyes lehet akár az általam már neki ítélt győztes címére is. Drukkolni fogok neki, az biztos, még ha a szavazataimra nem is számíhat. Olyan csak egyszer volt, Rúzsa Magdi esetében.

A műsor szerkesztői igyekeztek izgalmas és érdekes párokat összeállítani a párbajhoz. Vagy csupán ennyire a kezükre játszik a sorsolási szerencse? Bárhogy is legyen, nagy csatákat hozott az első párbaj adás, és biztosan így lesz ez a másodikban is. Csak az a kár, hogy a párosításoknak köszönhetően olyan harcok dőlnek el már az élő adások előtt, amiknek esetleg csak a végső nagydöntőben, vagy nem sokkal előtte kellene lejátszódniuk. Gondolok itt például Nagy Renátára, aki Kullai Timi párbajtársa volt. Szándékosan nem ellenfelet írtam, mert a két lány egymást segítve, és nem egymás ellen énekelve adta elő remekül sikerült produkcióját. Reninek is ott kellett volna lenni a 12 döntős között, míg vannak olyanok, akik inkább a kiesettek közé kerülhettek volna, de a számukra szerencsés párosítás végett mégis a legjobbak között érezhetik magukat. Azért bízok benne, hogy hátha bejut még 1-2 vigaszágas versenyző is, mint volt ez Magdi szériájában is, vagy ha nem így lesz, az igazán jókra felfigyelnek a versenytől függetlenül is.

Kezdődhet a Megasztár 6!

A fotón: Nagy Renáta (balra) és Kullai Tímea

Vélemény, hozzászólás?