Ünnepség

Csodálatosan csillogó elismerést kapott Rúzsa Magdi a Pesti Színházban futó Magdaléna Rúzsa című estjének dalaiból összeállított CD sikeréért.

Aranylemez átadásAz előadás a 2011. november 16-án megtartott premier óta pótszékes teltházzal megy, havonta több alkalommal. Jegyet kapni szinte lehetetlenség. Az előadás dalaiból a Magneoton közreműködésével már november 28-án megjelent egy lemez, mely azonnal a MAHASZ lista élvonalában nyitott, és azóta sem távozott onnan. Az aranylemez státuszt is hamar elérte a korong, mely elismerést aztán 2012. február 14-én, az aznapi előadás után, a teltházas közönség előtt vehette át Magdi Eszenyi Enikőtől, a befogadó Pesti Színház (valamint a Vígszínház) igazgatónőjétől.

Volt szerencsém ott lenni az eseményen, véletlenül éppen ezen a napon fogadtam magamba a havi Magdaléna adagomat. Akár orvos is felírhatta volna, terápiás célzattal. Az előadás most is zseniális volt, és ezúttal is részleteiben más, mint a korábbiak. Soha nem unalmas, nem ugyanolyan, és mindig maximális töltést ad. Fekete Kovács Kornél már az egyik öltözési szünetben felhívta a közönség figyelmét, hogy az előadás végén különleges pillanatokban lehet részünk. És valóban! Jó volt átélni azokat a pillanatokat, amikor Magdi teljesítményét elismerik.

Geszti Péter: “Magdi, benned megvan az X-faktor!” Persze mindezt úgy, hogy mellette ott állt a tv2 képviselője is, hisz ők is kaptak az aranylemezből. Csakúgy, mint a zenekarvezető, a producer, a szponzorok, a ruhatervező, és mindenki, akinek része volt az előadás létrejöttében.

Gratulálok, Magdi!

Fotó: Schumy Csaba

Vélemény, hozzászólás?