A mi zenénk, a te Zen Aid

Zen Aid for Japan elnevezéssel nagyszabású segélykoncertet szervezett a Juventus Rádió a japán természeti katasztrófa károsultjainak megsegítésére.

Tegnap koncerten voltam. Sőt, ha egy átlag koncertet veszünk alapnak, akkor 3 vagy 4 koncerten, közvetlenül egymás után. A Juventus Rádió ötleteként megvalósult segélykoncert több, mint 6 órán át tartott, ezalatt követték egymást a jobbnál jobb előadók. A szervezés nem ér annyit, hogy itt most kitérjek rá, de a fellépők mindannyian maximálisan kitettek magukért.

A végére már nagyon elfáradtam, de ezt inkább csak a koncert után éreztem. Addig ezt valamelyest feledtetni tudta a számos fellépő. A teljesség igénye nélkül láthattuk az Eddát, a Bikinit, a Zanzibárt, a Bon Bon zenekart, a Republicot, Zsédát, Szekeres Adrient, Csepregi Évát Ádámmal, Fekete Dávidot, Vásáry Andrét, egyszóval szinte mindenkit, aki a magyar könnyűzenében egy kicsit is számít.

Természetesen a fellépők között volt Rúzsa Magdi is, aki az Ederlezit énekelte el, a Megasztárban megismert formában, az elején a magyar nyelvű betéttel. Magdi nagyon csinos volt fehér blúzában, és élénk kék színű nadrágjában. Ez az az összeállítás, mely az előző napi fotózás képei közül is oly sokunknak elnyerte tetszését. Jó volt őt látni!

Ha több képre is kíváncsi vagy Magdi fellépéséről, akkor nézd meg a galériát is!

Vélemény, hozzászólás?