Magdi érzés

Asszociálhatnék ama bizonyos üdítőre, melyet Magdi is reklámozott annak idején, de most nem ez a célom. Ténylegesen nem is Magdiról szeretnék írni, hanem arról az érzésről, melyet akkor éreztem, mikor megláttam őt először a képernyőn, és amihez nagyon hasonlót éreztem néhány héttel ezelőtt is.

Másik csatorna, másik tehetségkutató, másik lány. Az érzés mégis hasonló. Mikor levetítették Szabó Mariann válogatón előadott produkcióját, ismerősen borzongató érzés fogott el. Egy percig sem gondoltam, hogy teljesítménye Magdiéhoz mérhető volna, egy pillanatra sem merült fel bennem, hogy Magdi valaha is lecserélhető volna Mariannra, de egyetlen rövid színpadi jelenlét elég volt arra, hogy hatalmas kedvencemmé válasszam ezt a lányt.

Ezt a lányt, aki az X-Faktor tegnapelőtti adásában párbajra kényszerült, majd pedig kiesett a műsorból. Talán nem igazán jogosan. Azt a lányt, aki talán még így is profitálni tud a műsorból, és megmarad az énekesi szakmában, hogy ne csak a karaoke bárok műsorvezetőjeként, de nagy színpadok fellépőjeként is láthassuk.

Láthassuk, ha nem éppen Magdi koncertjén vagyunk. 🙂

Vélemény, hozzászólás?