Kalapács a színpadon

Mit keres egy kalapács a színpadon?
Mit keres egy hatalmas kalapács a színpadon?
Mit keres egy hatalmas kalapács a színpadon, koncert közben?
Mit keres egy hatalmas kalapács a színpadon, koncert közben, az énekesnő kezében?

Vidám hangulatú koncerttel búcsúztatta a nyári szezont az én Magdim a szlovákiai Vágfarkasdon tegnap este. Az őszi vásár záró rendezvényén mi is ott voltunk. Felcsendültek a már jól ismert dalok, de hogyan került kalapács a színpadra?
A koncert a már megszokott módon indult, sorra szólaltak meg a szép lírai számok és a pörgős rock dalok, egy jól megalkotott összhangban. Egy ponton aztán a rendszer erősen felborulni látszott. Még az is bizonytalanná vált, hogy vajon melyik szám következik valójában?
Na de mi történhetett? Hisz Magdi és zenekara ettől sokkal profibb, még ha olykor tévednek is, ennyire soha nem vesznek el. Hát persze! Turné temetés van! Miután ez tudatosult Magdiban, megosztotta a titkot a közönséggel is. Egy koncertsorozat utolsó állomásán szokás, hogy a technikai személyzet megtréfálja a zenekart, illetve az énekest. Az ő csínytevésük volt, hogy mindenkinél másként volt felírva a dalok sorrendje, ők kötöttek sálat Madi gitárjára is. Nekik köszönhetően jelent meg éjjeli lámpa az erősítők tetején, kikötözték Barni üvegét, és egy nagy kalapácsot csempésztek a színpadra, mely nagy meglepődést váltott ki Magdinál.

A koncert befejezéseként Magdi színpadra hívta egész éves segítőit, valamint managerét, Szovják Beát, hogy egy közös meghajlással búcsúzzanak el a közönségtől, és az idei szezontól. Ha lemaradtál, ne hagyd ki a következő turnét!

A koncert után, míg a stáb pakolt, sikerült egy kiadósat beszélgessünk Barnával,  majd Gabival és Katicával. Legvégül Magdit is elcsíptük, amint éppen egy hatalmas zsák krumplival igyekezett a koncertbusz irányába.

Az idei turné első és utolsó állomásán is sikerült jelen lenni, és még közte számtalan alkalommal. Jó volt mindig látni az ismerős arcokat, együtt bulizni az ismert dalokra. Találkozzunk jövőre is a koncerteken, addig pedig bármikor, bárhol, minél többször!

Vélemény, hozzászólás?