Visszaszámlálás

Még két nap, és kezdődik! Sőt, egészen biztosan már el is kezdődött, hiszen az elődöntők még felvételről kerülnek majd adásba. De szerdán már ott izgulhatunk az első elődöntőt nézve, ráadásul, ha értesüléseim nem csalnak, Rúzsa Magdi is ebben a fordulóban méretteti meg magát.

Mi sem bizonyítja jobban a buli kezdetét, hogy az újságok is elkezdtek a versenyről, illetve a versenyzőkről cikkezni. Szerencsére Magdit továbbra sem felejtik el, úgy tűnik, hogy szeretik. Remélem, hogy ez csak hasznára válik majd kis kedvencemnek.

Magdit nagy esélyesként emlegetik, és példként hozzák fel selejtezős szereplését, amikor Presser Pici bácsi szemébe könnyeket csalt produkciójával. Azért láttam én ott elkerekedő szemeket Pély Barna részéről is, na meg azt sem tudom elfelejteni, ahogy Bakáts felkelt a helyéről, csakhogy kinyithassa az ajtót Magdi előtt. A zsűri tuti le van nyűgözve, már csak az kell, hogy mindez a közönségnek is bejöjjön.

Én arra számítok, hogy kemény, izgalmas és színvonalas verseny lesz az idei. Lement az első széria, ott mindenki láthatta, hogy miről is van szó. Aki nem jelentkezett az elsőbe, most kedvet kaphatott rá, hisz ilyet ő is tud, meg kell mérettetni magát. Nyilván sokkal több volt az önértékelési hibával megáldott jelentkező is, akinek talán még a fürdőszobában sem kellene énekelni, hát még közönség és zsűri előtt. De ők kipotyogtak a selejtezőkön, miután jókat nevetgéltünk sutácska próbálkozásaikon. Akik viszont megmaradtak, talán még jobbak és erősebbek, mint akik az első szériában versenyeztek. Magdi biztosan jobb. Csak állja meg helyét, először az elődöntőben. Utána majd gondolkodhatunk tovább a döntőkről…

Vélemény, hozzászólás?